maandag 10 juni 2013

Schoolreis "De Lenspolder in Nieuwpoort en "strandnamiddag"

Ook de oudste kleuters vertrokken samen op schoolreis naar "De Lenspolder", een kinderboerderij in Nieuwpoort. We werden daar hartelijk verwelkomd door de boerin en iedere klas kreeg een kruiwagen met daarin eten voor de dieren, een knuffel, foto's van de aanwezige dieren (voor elke kleuter één foto ) die we moesten terugvinden op de boerderij, een memoryspel en dierenpuzzel.
Na deze leuke tocht door de boerderij mochten we onze boterhammetjes eten en konden we nog even spelen op het speelpleintje.Daarna vertrokken we met de bus naar het strand van Nieuwpoort om te spelen in het zand, met de strandballen  gooien, een ijsje likken....tot het jammergenoeg weer tijd was om alle spulletjes te verzamelen en naar de bus te gaan om moe maar welgezind naar huis te rijden.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB