woensdag 15 mei 2013

We zijn in topvorm!

In het thema 'sport en spel' trokken we dinsdagnamiddag met de 3 klasjes van oudste kleuters naar het sportpark. De kleuters liepen onder begeleiding van 'trainer' Mieke een toertje op de Finse looppiste. Voor sommige kinderen was dit een hele opdracht hoor! Natuurlijk mochten ze niet vergeten om vooraf de spieren wat op te warmen, en achteraf te stretchen. Daarna werd er voor wie dat wou, een wedstrijdje sprint gehouden. Aan de lijn klaar... start!Iedereen deed flink zijn best, maar er kon natuurlijk maar 1 winnaar zijn. En ook dit is iets wat de kleuters moeten leren: soms win je, soms niet. Een regenbui zorgde ervoor dat we slechts 1 onderdeeltje van de fit-o-meter konden doen. Na al dat sporten, was er pauze met een drankje en een stuk fruit of koekje. Als afsluiter konden de kleuters nog wat klauteren, glijden, klimmen, rekken en strekken op de speeltuigen. En alweer was de regen spelbreker. Maar echte sporters kunnen ook daar tegen!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB