vrijdag 17 mei 2013

Olé olé olé, wij houden van een lekkere pistolet! Thema: de bakker.

We starten het thema met een uitstap naar de bakkerij. Ons boodschappenlijstje was mee. De kinderen zochten aan de hand van prenten de verschillende soorten broden en ontbijtkoeken. Ook zijn we op zoek gegaan naar ingrediënten voor onze cake. Aangezien we van Delhaize lekkere appels mee kregen, hebben we er de volgende dag een appelcake van gemaakt. De kinderen konden zich uitleven als echte bakkers met kookschorten, muts, een oven en speeldeegbroodjes. We leerden ook om een boterham te smeren met choco, hagelslag of confituur. Tussen al dat lekkers door vierden we ook de verjaardag van Kiynto! Hij is vier jaar geworden. Dikke proficiat!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB