woensdag 8 mei 2013

Mijn mama is de liefste!

Zondag is het zover! Dan vieren we het feest van de mama's. We vertelden in de klas over onze mama's aan de hand van de meegebrachte foto's. Er waren mama's met brillen, kort haar, lang haar,... De foto's werden daarna gekopieerd en de kinderen mochten terug de puzzel maken. Elke kleuter bracht een voorwerp mee rond hun mama waar ze over konden vertellen. We experimenteerden met schmink op papier en daarna mochten ze bij de juf komen om hen te laten maquilleren als ze dit wensten. We sorteerden voorwerpen van papa en mama of misschien wel voor allebei? En natuurlijk ons geschenkje die de mama's zondag zullen zien. Maar dit blijft nog een verrassing. Geniet er van en laat jullie maar goed verwennen mama's!

0 reacties :

MOEDERDAGPAKKET: online bestelling.

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB