donderdag 30 mei 2013

Gezonde tandjes

Op donderdagvoormiddag waren we alweer te gast in de school van het middelbaar onderwijs. Deze keer werd er gewerkt rond een projectje 'gezonde tandjes'. De kleuters konden volop genieten van heel wat activiteiten zoals: luisteren naar een verhaal, een prent inkleuren over het verhaal, samen een appeltje eten, toneeltje over 'de tandendief', zelf de tandjes poetsen, meezingen en meedansen met een 'poetsliedje'. En tot slot kregen de kleuters ook en poetsdiploma! Er werd ook nog een foto genomen die misschien in de krant zal verschijnen. Hier kunt u reeds een deel van de foto's bekijken. De rest volgt ...

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB