vrijdag 1 maart 2013

Vroeger klein, nu al groot!

Het gebeurt wel vaker in een kleuterklas dat een kleuter er een zus of broer bij krijgt. De meeste kinderen vinden een baby lief. Ze zien er hun mama teder mee omgaan. Ze ervaren dat ook thuis een baby veel verzorging vraagt. Ook wij hebben in de klas geleerd hoe we een baby moeten verzorgen. We gaven onze pop een bad, maakten fruitpap, sorteerden prenten waarvan de baby gaat huilen of gaat lachen. De mama van Catalina is langs gekomen met de kleine broer. De kindjes hebben allemaal een maxi-cosi mee naar huis die we bestempelden met flesjes en fopspenen. We versierden een slabbetje volgens een patroon. De kinderen konden spelen in de watertafel. Enzoverder! Bekijk alvast maar de foto's van onze activiteiten in de klas.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB