donderdag 14 maart 2013

Onze jonkvrouwen en ridders in actie

Goeiemorgen iedereen, De morgen startte voor de één al wat vroeger dan voor de ander. Onze vroegste vogels waren al om 6 uur wakker. Gisteren hadden we gelukkig het weer wat mee. Iedereen wist bij aankomst gelukkig nog het wachtwoord en mocht het kasteel binnen. In de namiddag viel het bosspel supergoed mee. Daarna schreven we een briefje naar mama en papa. Juf Silke leerde ons een volksdans en samen met juf Lieve knutselden we een echt schild. Om de avond af te sluiten keken we naar de film van Robin Hood. Vandaag staat er heel wat op het programma. We zijn al wat nieuwsgierig naar de boerderij. Straks vertrekken we met de huifkar...

1 opmerking :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB