donderdag 14 maart 2013

Bakken ten voordele van Broederlijk delen

Vandaag waren we allemaal een beetje junior masterchef! We trokken deze morgen naar het middelbaar. Daar werden we opgewacht door de leerlingen van het derde middelbaar. Zij stonden klaar om ons te helpen met onze bakactiviteit. We maakten eerst de deeg. Daarna vulden we onze vormpjes en stopten we de cakejes in de oven. De potten werden met veel plezier uitgelepeld... Nog de afwas en smullen maar!!! Daar het slechte weer, kon de autowas ten voordele van Broederlijk Delen niet doorgaan. Zo werd beslist om de opbrengst van de cakejes te schenken aan Broederlijk Delen. Zo helpen we de mensen in Oeganda. Alvast hartelijk bedankt aan alle mensen die ons project steunden. Laat het jullie smaken!!! Groetjes vanuit het vijfde leerjaar...

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB