dinsdag 26 februari 2013
Jules wil ook een baby! Hij stopt een ballon onder zijn trui...maar oei oei, de ballon knalt kapot en de baby begint heel hard te huilen! Gelukkig kan Jules de baby troosten met een rammelaar en een fopspeen...
In onze klas kwamen 2 baby's : Mathis, het kleine broertje van Alexander en Lilly, het 9 maanden oude zusje van onze Lars.
Amaai, de kinderen konden alles goed vergelijken!  Mathis is nog héél klein en kan nog niet alleen rechtzitten, Lilly wel, en ze kan ook al kruipen.  Mathis mag alleen maar melk drinken, Lilly mag al aardappeljes eten...
De baby's hebben geen schoentjes aan want ze kunnen toch nog niet stappen.
Binnen dit leuke thema mogen de peuters een grote fopspeen maken, en knutselen de oudsten een maxi-cosi.
Maandag legde ik uit dat we donderdag (nog 3 keer slapen) fruitpap gaan maken.  De kleuters weten al wat we daarvoor nodig hebben : Jules houdt alles veilig bij zich.  Nona zei : 'Donderdag? nog 3 keer slapen? Dat is nog lang hoor juf!'.
Veel plezier met de foto's!
Juf Katrien


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB