maandag 14 januari 2013

Verpleegster op bezoek

Tijdens het thema 'ziek en gezond' kwam de mama van Tijn die verpleegster is, op bezoek naar onze klas. Ze bracht heel wat mee en vertelde enthousiast over al dat materiaal. Vooral de monitor die de hartslag registreert kon op veel belangstelling rekenen. Ook het verzorgen van een 'wondje' op de arm van Kanyé vonden de kleuters interessant. Kanyé zelf zat met grote ogen toe te kijken. De arm van Zakaria werd vakkundig verbonden en hij vond dat best leuk. Als laatste mochten alle kleuters oefenen in het geven van een spuit met een echte naald! Omdat geen enkele kleuter zijn bil wilde aanbieden, werd dan maar een peer gebruikt. Heel wat kinderen toonden zich reeds als doktertjes in spe. Bedankt verpleegster Conny, het was een héél leuk en leerrijk bezoek!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB