dinsdag 15 januari 2013

Eindelijk is het zover...


We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was het zover: alles was bedekt met een pakje sneeuw! In de klas had juf beloofd: eerst een toets maken en dan spelen in de sneeuw! Josephine-Charlotte had haar slee mee en met een vaart gleden we van de berg op de speelweide. Maar het ging niet zo vlot om de slee weer naar boven te trekken! Gust, Aaron, Yoran en Jessica maakten een sneeuwman. Soms brak de sneeuwbal en moesten ze opnieuw beginnen, maar het is hen toch gelukt! We hadden veel plezier en de tijd vloog voorbij. Terug in de klas konden we onze natte spullen op de verwarming leggen om te drogen. Want tijdens de speeltijd konden we al opnieuw stoeien in de sneeuw.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB