woensdag 16 januari 2013

Zieke kindjes in de turnles.

Dinsdagnamiddag was er een kleuter ernstig ziek in de turnles. Hij had namelijk rode stippen op zijn gezicht. Dat vond hij niet leuk dus probeerde hij zijn rode stippen op een andere kleuter te kleven. Toen uiteindelijk de meeste kindjes ziek waren, moesten we ons verzorgen. We probeerden elkaars lichaamsdelen in het verband te wikkelen. De benen, de armen, de buik en eens samen per 2! Wat was dat moeilijk stappen, met vallen en opstaan. Uiteindelijk moesten de zwachtels weer opgerold worden. Dat probeerden ze door op de grond te leggen en in een bolletje te draaien, of gewoon tegen hun buik. Na een deugddoende massage op de pijnlijke plaatsen van ons lichaam waren de kleine kapoenen al gauw weer genezen...

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB