vrijdag 21 december 2012

Zwangerschap en vervangingen

Na juf Joke enkele weken terug, gaan ook juf Heleen (tweede leerjaar) en ook juf Debbie (Zorgcoördinator) in zwangerschapsverlof na de kerstvakantie.
Juf Heleen wordt in haar opdracht vervangen door Lynn Algoet. Juf Lynn heeft al wat ervaring kunnen opdoen in onze scholengemeenschap. Tot voor kort stond ze in het derde leerjaar in De Wingerd in Bavikhove. De juf ziet het helemaal zitten om straks met de leerlingen van het tweede leerjaar aan de slag te gaan.
Om juf Debbie te vervangen zocht ik een ervaren leerkracht om de belangrijke taak van juf Debbie over te nemen. Alle ervaren leerkrachten van de school met interesse voor de functie werden gevraagd zich kandidaat te stellen.
Uiteindelijk koos ik voor juf Sophie en wordt zij vanaf januari 2013 tot het einde van dit schooljaar de zorgcoördinator van de school.
Juf Sophie zal die tijd vervangen worden door Steff Debuck. Meester Steff heeft al heel wat ervaring als leerkracht in het eerste leerjaar. Deze ervaring deed hij onder andere op bij onze collega’s in Stasegem. Hij is bijzonder enthousiast om bij ons aan de slag te gaan.
Juf Sophie zal in haar nieuwe functie uiteraard het eerste leerjaar nog van nabij opvolgen. De leerkrachten kunnen blijvend rekenen op haar raad en daad.
Ik wens beide zwangere juffen een lieve en gezonde baby en een onbekommerd zwangerschapsverlof.

Tony Lecoutre
directeur

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB