vrijdag 7 december 2012

Kampioen in wiskunde!

Ik ben Casper Deley en ik deed mee aan de wiskundequiz .
En het werd een groooooooot succes!
Toen ik aan de eerste ronde meedeed, was ik erg nerveus! Maar in de tweede ronde (finale) was dat al wat beter.Toen ik hoorde dat ik vijfde was ,was ik enorm blij!Bij de prijsuitreiking was het gevoel van de eerste ronde weer terug,maar dat ging vlug weer weg.En toen ik thuis kwam was ik SUPERBLIJ met mijn Ipod touch!  Zowel de juf als mijn ouders waren heel trots!                         (1050 kinderen deden mee)                                                                                                                                              0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, start op maandag 9 november 2020.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB