vrijdag 7 december 2012

Tot volgend jaar, lieve Sint...


Met pijn in het hart maar met veel dankbaarheid om het mooie speelgoed moesten wij weer afscheid nemen van de Sint. Dit thema werd gedurende 2 weken uitgewerkt in onze klas, de kleuters schilderden Sint en Piet, knutselden een laars, bakten lekkere speculoosjes, verkleedden zich dagelijks in Sinterklaas en Zwarte Piet, de derde kleuters kregen voor de eerste keer een contractwerk aangeboden.Het bezoek van de Sint en zijn Zwarte Pieten was voor vele kleuters een aangename verrassing waar ze eigenlijk wel heel stil  van werden.De Sint bracht ons een mooie babypop, de paardenmanège van playmobil, constructiemateriaal met bijhorende bouwkaarten.Enkele sfeerbeelden volgen...
+

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB