donderdag 13 december 2012

Sint

December startte en dat betekende de maand van 'de sint'. De spanning was voelbaar in de klas. In de sinthoekjes werd kwartet en pictionnary gespeeld, raamhangers geknutseld, een schoentje gevouwen, speelgoed geknipt uit de boekjes... En ja we kregen bezoek... Maar nog niet van de sint. Juf Joke kwam langs met Lore. Lore werd van alle kanten bewonderd. Met de nodige ooohhh's en aaahhh's. Zou de sint wel een bezoek brengen aan onze klas? Waren we wel braaf geweest? We schreven een brief want we wilden niet dat sint stilletjes onze school zou voorbij rijden. Elke dag haalden we een kaartje van de aftelkalender en dan eindelijk was het zo ver... De sint was ons niet vergeten!!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB