woensdag 19 december 2012

Op bezoek naar het VTI in Harelbeke

Tijdens de werolessen in het zesde leerjaar zijn we al een tijdje bezig met het thema 'Op stap naar het secundair onderwijs'. Om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden naar volgend schooljaar toe, brengen we een bezoekje aan verschillende middelbare scholen. Het VTI in Harelbeke stond als eerste op ons lijstje. De leerlingen werden ondergedompeld in verschillende workshops waarbij ze een beeld kregen welke vakken op welke manieren gegeven worden in die school. Het enthousiasme was enorm! Alle leerlingen gingen met een zelfgemaakte 'mini-ventilator' naar huis.  De foto's kunt u hieronder bewonderen. U ziet ook een foto van Alexander van het zesde leerjaar die al enorm vaardig is in het werken met hout... ik zou zeggen schrik niet, het geweer dat hij vasthoudt, is niet echt, maar van hout. Dit heeft hij zelf gemaakt. Opnieuw een pluim voor de zesdeklassers!0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB