zondag 9 december 2012

Sint en piet in vijfde klas

Op dinsdag 4 december kwam de lieve Sint met zijn Pieten op bezoek in onze school. In de voormiddag nam de Heilige Sint ruimschoots de tijd om de kleuters en de jongste kinderen van de lagere school een bezoekje te brengen. In de namiddag nam hij ook nog even de tijd om een bezoekje te brengen aan de oudsten van onze school. Het vijfde leerjaar keek ook vol spanning uit naar de komst van de heilige man.
Toen de Sint en zijn Pieten de klas binnenkwamen, zorgden de leerlingen van het vijfde leerjaar voor een warm onthaal. Een lied en een dansje hoorden erbij. Zelfs de Pieten konden zich niet bedwingen en dansten mee op de muziek. Enkele leerlingen werden bij de Sint geroepen maar uiteindelijk besloot de Sint dat er ook geen stoute kinderen in het vijfde leerjaar zaten. Ondertussen zetten de Pieten de klas op stelten. Nadien konden we snoepen van al het lekkers dat er werd rondgestrooid.  We kregen heel wat nieuwe spellen die we graag zullen uitproberen. Dank u wel Sint en Pieten !!!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB