vrijdag 23 november 2012

Truffelverkoop


Dit schooljaar trekken alle kinderen van de lagere school op openluchtklas. Dit is een hele rijke ervaring en we vinden het dan ook heel belangrijk dat alle kinderen hieraan kunnen deelnemen.


Aan dit alles zit natuurlijk een kostenplaatje. Zo is er voor het eerste en tweede leerjaar een truffelverkoop en voor derde en vierde leerjaar een plantenverkoop gestart om de prijs zoveel mogelijk te drukken en de kwaliteit van de activiteiten op peil te houden. Heel wat ouders van kinderen uit andere klassen vragen ons of ze ook enkele dozen truffels kunnen kopen.

Dit kan uiteraard! Zo haalt u voor de feestdagen niet alleen de heerlijke truffels in huis, maar u steunt ook onze school.

Om uw bestelling te plaatsen klikt u op de link: TRUFFELVERKOOP.
Dit kan tot en met vrijdag 23 november 2012.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB