zaterdag 17 november 2012

Integratie 3de kleuter - 1ste leerjaar

Begin november ging de eerste integratieactiviteit van het schooljaar door. In deze activiteit komen de kleuters van de 3de kleuterklas samen met de kinderen van het 1ste leerjaar. De belangrijkste doelstelling hierbij is, de kloof tussen kleuterschool en lagere school zo klein mogelijk te maken. In de loop van het schooljaar volgen nog 2 dergelijke initiatieven.
Dit keer werkten we rond een prentenboek 'Een monster onder Jaspers bed' . Het boek werd verteld aan alle kinderen samen. Daarna werden groepen gemaakt en trok iedereen naar een andere locatie. Binnen elke groep werden nog eens 2 activiteitjes aangeboden: een monstertje maken en een schimmenspel.
De kleuters van de 2de kleuterklas deden hier niet aan mee. Voor hen stond een filmpje van 'Plop en Kwispel' op het programma.
Hieronder kunt u de foto's bekijken van 1 groep.0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB