maandag 8 oktober 2012

Sportdag 'Olympische Spelen'

Op 4 oktober 2012 gingen we met de zesdeklassers naar het sportdomein in Bavikhove voor onze sportdag met het thema 'Olympische Spelen'. Eerst dachten we dat onze dag letterlijk in het water ging vallen door het hardnekkige regenweer. Eigenlijk gingen we met de fiets, maar uiteindelijk beslisten we om met de auto te gaan. Nogmaals een oprechte dank aan de mensen die hielpen het vervoer te regelen. Eénmaal ter plaatse verdwenen de regenwolken en werd het puur genieten van een dag vol sportiviteit en het groepsgevoel bevorderen. We behaalden 4 medailles! Proficiat aan allen. Langs deze weg bedanken we ook nog eens de begeleiders voor die dag! En nu op naar de volgende activiteit!...0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB