dinsdag 2 oktober 2012

SPORT OP SCHOOL

Op 26 en 27 september zetten de leerlingen hun beste beentje voor.
Op woensdag namen onze leerlingen deel aan de veldloop in Harelbeke. Vol spanning wachtten de leerlingen op het startsein en dan schoten ze als pijlen uit de startblokken. Iedereen deed zijn best om een mooie prestatie neer te zetten. Gauthier van onze klas slaagde er zelfs in om de tweede plaats in de wacht te slepen. PROFICIAT aan alle lopers.
Op donderdag fietsten we naar Bavikhove om deel te nemen aan de Olympische Spelen. De hele dag werd er gretig gesport, zowel binnen als buiten. Heel wat verschillende disciplines stonden op het programma : atletiek, behendigheid, balvaardigheid, volksspelen, groepsspelen, paralympics,... . Als slot werd een mini-
marathon gelopen.
Als slot werden alle medailles uitgereikt aan de verschillende landen. Iedereen ging moe maar tevreden terug naar huis. Een leuke sportieve dag !0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB