dinsdag 2 oktober 2012

Maandopening oktober

Bij het begin van elke nieuwe maand, komen we met alle kleuters samen. Deze maandopening bestaat uit een  aantal terugkerende items. Voor de kleuters is deze herhaling dus heel herkenbaar en leuk.
We vieren telkens de jarigen uit de voorbije maand, deze keer de jarigen van september dus. En dat waren er heel wat. Er wordt ook altijd aandacht gegeven aan speciale gebeurtenissen bij de kleuters. Er werden 2 baby's geboren: een zusje voor Java en Jirka en een broertje voor Iris. We sluiten telkens af met het zelfde dansje 'Superlife'.
De juffen spelen ook een toneeltje waarin een sociale vaardigheid naar voor komt. De kleuters kunnen  mee oplossingen bedenken. Wat kun je doen als een ander kindje valt en zich pijn gedaan heeft? Lachen?.... Weglopen?.... Neen, troosten en een volwassene halen die kan helpen!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB