maandag 15 oktober 2012

Herfst in de Gavers

Deze namiddag (maandag 15 oktober) gingen we met alle kls van de 2-3klassen op uitstap naar de Gavers.
Heel wat kinderen hadden hun laarsjes aan, en dat was op sommige plaatsen ook echt wel nodig. Maar regen, wind en modder; ook dat is de herfst! En dat er dan wel eens iemand uitgleed, was niet te verwonderen. We raapten eikels en  kastanjes en prikten ons aan de bolsters. De regen had ervoor gezorgd dat er een heel veel paddenstoelen tussen al die gekleurde blaadjes stonden.
Op het einde van de tocht kwamen we bij het speelpleintje uit. Daar konden de kleuters dan genieten van hun tussendoortje en een drankje. Uiteraard werd er op gelet dat er niets van afval achterbleef. Dus alles netjes in de juiste vuilnisbak! En van al dat getrappel op het gras, kwamen ook de regenwormen een kijkje nemen.
Als afsluiter mochten de kinderen nog wat spelen in de speeltuin. Om 15.40u werden we door heel wat ouders/grootouders, afgehaald en keurig terug naar school gebracht. En dat was juist op tijd, want vlak daarna stak alweer een ferme herfstbui de kop op.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB