donderdag 6 september 2012

De eerste schoolweek in het zesde leerjaar

Amai, amai, de eerste schoolweek zit er al bijna op! Vele leerlingen van het zesde leerjaar vinden het voorlopig 'bère' en ze willen er samen met de juf een keitof schooljaar van maken. Hieronder volgen enkele uitspraken van hen. Tibo B., onze zwemkampioen, toonde ons enkele foto's van zijn prestaties in de vakantie. Hij vindt dat de eerste week leuk verlopen is. Sander en Thille vertelden dat ze zich al thuis voelen in klas. Alexander en Thomas, twee hele goede vrienden, zijn ervan overtuigd dat het een tof jaar zal worden. Laura, Alaya en Mauro vinden de activiteiten rond teambuilding gewoon de max!!! Op de foto's ziet u één van de activiteiten hieromtrent: bouw met de volledige klas een zo hoog mogelijke toren. Sacha zegt ons dat hij het alweer gewoon is om naar school te komen, dat het alweer een routine is. Tibo P. is heel blij dat hij weer nieuwe dingen zal leren. Dina vindt het wat vervelend dat ze weer zo vroeg uit bed moet. En Nikita en Ismail kijken al uit naar de vakantie!!En de juf... die is momenteel heel trots op haar zesdeklassers!0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB