maandag 9 juli 2012

Wijziging inschrijvingsrecht

Op 1 september 2012 treedt het decreet over het inschrijvingsrecht in werking. Dit decreet wijzigt het huidige inschrijvingsrecht, een van de drie luiken van het gelijke onderwijskansenbeleid. Het decreet formuleert bijkomende uitgangspunten zoals de sociale mix bevorderen en de gelijke onderwijs- en inschrijvingskansen van Nederlandstaligen in Brussel beschermen. Er komen ook regels die de transparantie van de beschikbare plaatsen en van de inschrijving verhogen. Ten slotte zijn er regels voor aanmeldingsprocedures om het inschrijvingsproces te optimaliseren of wachtrijen en kampeertoestanden te vermijden. De omzendbrieven geven toelichting bij het nieuwe decreet over het inschrijvingsrecht:

Bron: VCOV

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB