zondag 1 juli 2012

Afscheid

Vrijdag 29 juni was voor de kleuters van de 3de kleuterklas toch wel een speciale dag. Ze namen afscheid van de klas, het schooljaar maar ook van het 'kleuteren'. Want op 1 september zetten ze een nieuwe stap in hun jonge leventje. Dan stappen ze over naar de lagere school. Dit afscheid vierden we in stijl met een glaasje kinderchampagne. Enkele kinderen wilden graag ook nog een 'afscheidsliedje, of -dansje' opvoeren.
En toen de bel ging, waren ze allemaal de trotse eigenaar van een echt 'kleuterdiploma'. Enkele kinderen hadden het moeilijk en ook ik moest slikken en voelde traantjes prikken. Dag lieve schatten! Ik zal jullie missen, maar wens jullie het aller, aller, allerbeste toe!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB