maandag 11 juni 2012

Schoolreis

Ondanks de regenbuien, werd het een prachtige dag voor de peutertjes!  Het was een dag vol verrassingen : op een pony rijden, mee met de kar aan de tractor (hobbeldebobbel), zich uitleven op het binnenspeelpleintje, genieten en ontdekken van véle dieren.  Picknicken was ook een avontuur : er werd héél veel gegeten hoor!  Miel herhaalde verschillende keren : 'het stinkt hier naar koeievlaai'.  Andy vond het reuzefijn en wou niet van de tractor. Toen het tijd was om naar huis te gaan, wou hij best nog wat blijven! Pepijn en Julie waren een beetje bang van de supergrote hond Blacky, maar in de bus zei Pepijntje wel dolenthousiast : 't was een brave hond!'. Ik ben er zeker van dat uw kindje héél wat zal vertellen bij het zien van de foto's!
En oja, dat rode vlekje(stempeltje) op hun wang, is een zonnetje! We waren namelijk in 'de zonnegloed'!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB