vrijdag 8 juni 2012

een spannend beroep

Jules zit bij de kapper als plots in vliegende vaart de brandweerwagen voorbijrijdt met daarachter de politiewagen!  Er is brand uitgebroken bij de bakker! Dat was de aanleidingom  een bezoekje te brengen aan het politiekantoor.  Daar gingen we de politiewagens waarnemen. Er waren 2 politie's en die waren heel vriendelijk : ze toonden ons hun uniform, hun gordel met walky-talky én geweer!  De kinderen mochten plaatsnemen achteraan en Andy en Vittoria zaten vooraan.  Andy mocht de blauwe zwaailichten aansteken en hij mocht door de microfoon praten.De politie had net een verloren hondje binnengebracht.  De kinderen waren onder de indruk dat het hondje nu eventjes in een hokje met tralies moest wachten, tot het baasje er terug om kwam.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB