woensdag 16 mei 2012

Estafetteloop te Bavikhove

16 mei 2012

Op 9 mei had onze jaarlijkse estafetteloop plaats. Alle vrije scholen van Harelbeke konden daaraan deelnemen. Van elke klas hadden we een ploegje dapperen die de uitdaging aangingen. De leerlingen van het eerste en tweede liepen een half uur ; de leerlingen van het derde tot zesde leerjaar liepen een uur. Op het einde begonnen de inspanningen toch door te wegen maar iedereen zette door. Een dikke pluim. Ziehier de uitslagen : het eerste leerjaar behaalde de achtste en negende plaats ; het tweede leerjaar de derde plaats ; het derde leerjaar de tweede plaats ; het vierde leerjaar de vierde leerjaar ; het vijfde leerjaar de vierde plaats en het zesde leerjaar won hun wedstrijd en bracht de wisselbeker mee naar onze school. Proficiat !

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB