donderdag 3 mei 2012

De ruimte in... met 2-3KB

Dit thema sprak de kleuters enorm aan, we zijn gestart met de waarneming van een sterrenkijker, beluisterden verhalen over de maan, keken in informatieve boeken naar de verschillende planeten, raketten, satelieten, astronauten...We hebben zelf naar een filmpje gekeken over de raket die vertrok naar de maan, een wandeling van de astronaut op de maan, de oefeningen van de astronauten vooraleer ze mogen een reis maken naar de maan. Natuurlijk werd dit allemaal gedramatiseerd in de klas, we knutselden zelf een raket en met een versje erbij leerden we aftellen van 10 naar 0.We boetseerden een ruimtemannetje, knutselden een vliegende schotel enz... Het werd een leuk en boeiend thema, geniet van de foto's...

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB