woensdag 4 april 2012

Mos in het eerste leerjaar

De leerlingen van het eerste gingen helemaal op in hun opdracht van MOS. Elke dag werden er batterijen meegebracht. We raakten bijna de tel kwijt. Maar daar bleef het niet bij. Ook in de buurt verzamelden we nog lege batterijen. Zelf gingen ze aan de slag en maakten een affiche en een doos om alle batterijen te verzamelen. In de groepjes zochten ze zelf naar een manier om zich voor te stellen aan de mensen en hun opdracht duidelijk te maken. Aan de hand van toneeltjes mochten ze een keertje oefenen. De duizend batterijen inzamelen, ja dat lukte ons vlot. Helaas mislukte onze domino op het laatste stukje. Maar het was een supertof project!

 

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB