donderdag 15 maart 2012

Speelweide voor iedereen

Naar aanleiding van het bericht i.v.m. de samenwerking met het kinderdagverblijf kwamen er enkele vragen binnen. Daarom wil ik met de volgende aanvulling de boodschap vervolledigen.

Onze speelweide zal steeds kunnen gebruikt worden door zowel de school als het kinderdagverblijf. Dat wil zeggen dat alle kleuters en leerlingen bij mooi weer samen volop zullen genieten en spelen op onze speelweide zoals dat nu reeds het geval is.
Pas wanneer het weer het niet toelaat om buiten te spelen, zullen de kinderen binnen blijven enerzijds in de zaal van het kinderdagverblijf (kleuters) en anderzijds in onze turnzaal (leerlingen).
Zo zorgen we ervoor dat er kleinere groepjes zijn tijdens de naschoolse opvang met meer begeleiders. Op die manier kunnen we betere zorg en begeleiding bieden voor klein en groot.

Ook de opvangvergoeding blijft hetzelfde.

Mochten er nog bijkomende vragen zijn, kunt u deze steeds stellen door een mail te sturen naar: info@vbsheilighart.be.


Zie vorig bericht: Samenwerking kinderdagverblijf

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB