woensdag 7 maart 2012

Samenwerking kinderdagverblijf


Na de paasvakantie start het gloednieuwe kinderdagverblijf ‘de kleine ark’ in onze achtertuin langs de Ballingenweg. Omdat je door samen te werken meer bereikt, slaan de school en het kinderdagverblijf de handen in elkaar.
Wat verandert er na de paasvakantie?
 • Voor 8 uur:
  • De voorschoolse opvang gebeurt niet meer in de polyvalente zaal van de school, maar in het opvanglokaal van het kinderdagverblijf. 
  • Wie dus ‘s morgens voor 8 uur de kinderen naar school brengt, zal via de Ballingenweg het nieuwe gebouw moeten binnenkomen.
 • Na 16 uur:
  • De kleuters: de naschoolse opvang wordt georganiseerd door het kinderdagverblijf in de nieuwe lokalen.
  • De leerlingen: de stille opvang (studie) en de naschoolse wordt georganiseerd door de school in de klaslokalen en in de turnzaal van de school.
  • Wie ‘s avonds na 16u.30 de kinderen komt ophalen zal via de Ballingenweg de school en het kinderdagverblijf kunnen binnenkomen.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB