zaterdag 31 maart 2012

Omleiding vanaf 2 april


Vanaf maandag 2 april start de firma GROWEBO in opdracht van stad Harelbeke aan de werken kruispunt A. Pevernagestraat - Tuinstraat - Stasegemsestraat - Peter Benoitlaan te Harelbeke. Deze werken zullen 6 weken duren.
Gedurende de volledige duurtijd van de werken zal de rijbaan onder de spoorwegtunnel afgesloten zijn. Het zal dus niet mogelijk zijn om vanuit de Stasegemsestraat de Tuinstraat en Peter Benoitlaan te bereiken of om vanuit de A. Pevernagestraat naar de Stasegemsestraat te rijden. Vanuit de A. Pevernagestraat blijft het wel mogelijk om de Tuinstraat en Peter Benoitlaan te bereiken, behalve op de eerste en laatste dag van de werken.

Een omleiding is voorzien via Heerbaan - Gaversstraat - Tuinstraat en Ballingenweg. Voor het verkeer van Harelbeke naar Stasegem is een omleiding voorzien via N43 - Groeningestraat - Gulden-Sporenstraat.
Op de eerste en laatste dag van de werken zal het kruispunt volledig worden afgesloten. Gedurende deze dagen wordt de rijrichting in de Wagenweg omgedraaid, zodat de Tuinstraat bereikbaar blijft. Het stuk Peter Benoitlaan tussen A. Pevernagestraat en Nieuwstraat zal niet bereikbaar zijn gedurende deze twee dagen.

Bron: overgenomen uit bewonersbrief Harelbeke

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB