zaterdag 31 maart 2012

Omleiding vanaf 2 april


Vanaf maandag 2 april start de firma GROWEBO in opdracht van stad Harelbeke aan de werken kruispunt A. Pevernagestraat - Tuinstraat - Stasegemsestraat - Peter Benoitlaan te Harelbeke. Deze werken zullen 6 weken duren.
Gedurende de volledige duurtijd van de werken zal de rijbaan onder de spoorwegtunnel afgesloten zijn. Het zal dus niet mogelijk zijn om vanuit de Stasegemsestraat de Tuinstraat en Peter Benoitlaan te bereiken of om vanuit de A. Pevernagestraat naar de Stasegemsestraat te rijden. Vanuit de A. Pevernagestraat blijft het wel mogelijk om de Tuinstraat en Peter Benoitlaan te bereiken, behalve op de eerste en laatste dag van de werken.

Een omleiding is voorzien via Heerbaan - Gaversstraat - Tuinstraat en Ballingenweg. Voor het verkeer van Harelbeke naar Stasegem is een omleiding voorzien via N43 - Groeningestraat - Gulden-Sporenstraat.
Op de eerste en laatste dag van de werken zal het kruispunt volledig worden afgesloten. Gedurende deze dagen wordt de rijrichting in de Wagenweg omgedraaid, zodat de Tuinstraat bereikbaar blijft. Het stuk Peter Benoitlaan tussen A. Pevernagestraat en Nieuwstraat zal niet bereikbaar zijn gedurende deze twee dagen.

Bron: overgenomen uit bewonersbrief Harelbeke

0 reacties :

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2019-2020

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

Kinderen van geboortejaar 2017 mogen inschrijven vanaf vrijdag 1 maart 2019 vanaf 8.00 u.

Inschrijvingen vinden bij voorkeur plaats na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2018-2019): graag na telefonische afspraak
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be