dinsdag 27 maart 2012

Lente, kippen en Pasen in 2-3KB

Enkele weken geleden zijn we gestart met het waarnemen van de lentebloemen, de bloesems aan de bomen in en rond de schooltuin.De kleuters mochten zelf ook bloemen schilderen in de klas.We maakten een mooie lentewandeling en kwamen bij het kippenhok.Daar konden we verschillende soorten kippen waarnemen, het kippenhok met de verse eieren, de kleuters mochten de kippen voederen...na het grondig waarnemen van de eieren bakten we lekkere roereieren in de klas.De kleuters van de tweede kleuterklas knutselden een eiermand en de derdekleuterklassers knutselden 2 kippen op een stok.We leerden een lied van de kip, bootsten de kippen na in een spel, sorteerden dezelfde eieren bij elkaar, eieren tellen.... De volgende foto's geven enkele sfeerbeelden weer...

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB