woensdag 21 maart 2012

Eitjes bakken

In het laatste thema vooraleer we met z'n allen genieten van een hopelijk zonnige paasvakantie, hebben we het over kippen en hanen, en eieren en kuikens. Of is het over eieren en kuikens en hanen en kippen? In ieder geval onze 'junior chefs' toonden wat ze kunnen. Geniet mee van hun vaardigheden. De kleuters die niet in beeld komen, mochten de dag er na helpen bij het bereiden van een lepelhapje met een gekookt eitje. Maar om de een of andere mysterieuze reden zijn deze foto's niet meer op mijn pc terug te vinden. (maar dat zal wel aan mij liggen) Mocht ik ze op een dag toch nog tegenkomen, dan krijgen jullie ze zeker te zien.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB