maandag 20 februari 2012

Pannenkoeken bakken in 23KB

Naar aanleiding van Carnaval besloten we om pannenkoeken te bakken in de klas, elke kleuter kreeg een opdracht, we hadden op voorhand al de verschillende stappen besproken, ook het lijstje met de benodigdheden werden op papier geschreven anders wist de juf niet wat ze moest kopen in de winkel....alle kleuters begonnen met volle moed aan de karwei, de kleuters hielpen elkaar om de kom vast te houden, het werd heel spannend met de mixer, vol bewondering en ongeloof keken ze toe hoe het eiwit veranderde in "sneeuw"... Tijn had dit al gedaan met zijn mama. Het bakken zelf in de pan was de taak van de juf, de eerste viel in stukken en het was onmiddellijk het moment om eens te komen proeven. Gelukkig bleef het bij de ene en hadden we tegen de middag een halve kilogram gebakken dat we in de namiddag lekker konden smullen. De foto's geven wat meer details...

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB