woensdag 15 februari 2012

Maandopening

Elke maand komen we met de volledige lagere school samen. De directeur verwelkomt ons en maakt ons warm voor de laatste weetjes van de komende maand. De activiteiten worden overlopen. Er is telkens een nieuw actiepuntje om beter met elkaar om te gaan. Dit keer leerden we hoe we met ruzie het best kunnen omgaan. Tibo Braekeveld werd in de bloemetjes gezet omdat hij zoveel medailles in de wacht sleepte op de Vlaamse jeugdkampioenschappen zwemmen te Antwerpen. Proficiat Tibo ! Ook werden de winnaars bekend gemaakt van onze gedichtenwedstrijd. Juf Lieve en de leerlingenraad kozen de beste stukjes po√ęzie uit. De winnaars kregen een mooi geschenk als beloning. Een dikke proficiat ! Onverwacht kregen we bezoek van twee lieve meisjes (juf Joke en juf Sien) die ons leerden om spaarzaam om te springen met onze energie. Met een trui aan kunnen we samen energie besparen. Op 'Dikketruiendag' zetten we dit extra in de verf. Wie heeft de best versierde trui aan ? De jarigen van de maand januari kregen als slot ook nog een applausje.

maandopening

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB