zondag 19 februari 2012

Joepie, 't is carnaval!

Carnaval vieren met de peuters is niet zo evident. Velen van hen vinden dat supertof : Pepijn voelde zich een échte piraat en Mats nog meer... maar anderen lopen er wel prachtig en snoezig bij, maar voelen zich toch wel niet echt op hun gemak. Marie-Elis was kabouter Kwebbel (bij mij op schoot) maar ze was opvallend stil :). Cayden was Ernie van Sesamstraat : héél origineel met een banaan in z'n oor euh in z'n hand! Toch werd het een leuke dag, met een prachtige modeshow en een sfeerrijke kleurige stoet. De eerste foto's tonen mijn kindjes in de klas en de volgende foto's zijn van de modeshow in de zaal. Helaas was de batterij van mijn fototoestel plots leeg.... :/ maar andere juffen hebben vele foto's genomen, waarop u ongetwijfeld uw kindje zal kunnen bewonderen. Juf Katrien

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB