donderdag 9 februari 2012

Beroepen in het zesde leerjaar!

Omdat we binnenkort een nieuwe stap zetten en opnieuw een keuze moeten maken, leerden wij een heleboel over het secundair onderwijs en ons droomberoep. Onze juf deed een beroep op enkele ouders en vrienden die stonden te popelen om ons wat meer uitleg te geven over hun job! Samen met de stewardess zweefden we tussen de wolken, de juf leerde ons een vreemde en grappige taal, dankzij de verpleegster kennen we nu al enkele kneepjes van het vak, het beroep van de muzikant klonk als muziek in de oren, de DJ liet ons spontaan dansen op zijn beats, de advocaat was een meester in het verdedigen en vertellen en de papa van Marit wist ons heel wat te vertellen over gebouwen en zaken onder controle houden! Dankzij deze leuke verhalen zijn er al heel wat kinderen die jullie maar al te graag zullen opvolgen later! Bedankt!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB