donderdag 1 december 2011

Sintfeest kon toch doorgaan!

Doordat alle kinderen van de hele school de opdrachten tot een goed einde gebracht hebben kwam Sinterklaas net op tijd aan met zijn 3 zwarte pieten. Sinterklaas herkende onmiddellijk de tent van organisatiepiet die al de hele dag op onze speelplaats stond. Organisatiepiet moest toch ergens zijn... na lang zoeken, roepen en rondkijken vonden we hem op het dak. Organisatiepiet zat al de hele nacht vast op het dak. De brandweer kwam ons helpen om zwarte piet van het dak te halen.
De kinderen van de lagere school dansten en zongen voor Sinterklaas en de 4 zwarte pieten op de speelplaats.
Daarna trok de Sint met zijn zwarte pieten naar de zaal waar de kleutertjes en hun oma en opa zaten te wachten. De Sint genoot van alle dansjes, versjes, liedjes. Hopelijk de oma's en opa's ook.
Na de voorstelling van de kleuters en het eerste leerjaar konden de grootouders genieten van een lekker kopje koffie en een stukje taart in de refter en de polyvalente zaal. Ondertussen gingen Sinterklaas en de zwarte pieten rond in de klassen van de lagere afdeling.
Alle kinderen genoten met volle teugen.
Hieronder kan je meegenieten.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, start op maandag 9 november 2020.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be