donderdag 1 september 2011

Mijn eerste schooldag...Hallo allemaal, even me voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben juf Klaartje en sta elke voormiddag in de 2-3 klas . Op dinsdag, donderdag en vrijdagnamiddag geef ik kleuterturnen aan jullie kapoentjes.
Vandaag is onze eerste schooldag goed verlopen, de kleuters kwamen met nieuwsgierige,aarzelende, enthousiaste blikken de klas binnengewandeld en namen plaats in onze gezellige onthaalhoek. Het ijs was snel gebroken tussen ons. Ze zaten te popelen om de verschillende speelhoeken te ontdekken. Het opruimen verliep nog een beetje chaotisch maar daar wordt nog aan gewerkt! We moesten ons haasten om de kleuterdagboekjes uit te delen want het was tijd om te gaan eten. Eén kleuter had groot verdriet want ze wou liever thuis gaan eten. Maar dit was vlug opgelost... Ik denk, neen, ik ben het zeker dat het een leuk schooljaar zal worden want het zijn alvast allemaal heel toffe kleuters!

0 reacties :

Ontbijtpakketten

Fluo in het verkeer!

Fluo in het verkeer!

Jaarthema 2019-2020

Jaarthema 2019-2020

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be