vrijdag 17 juni 2011

Het leven zoals het is... het tweede leerjaar!

Het leven zoals het is ... het tweede leerjaar! De tweedeklassers kropen in hun pen en schreven hun indrukken en ervaringen op!

In het tweede leerjaar gebeurde heel wat dit jaar. De kinderen gingen op boerderijklassen, juf Heleen kreeg een baby en toen kwam er plots een nieuwe juf bij, ze leerden rekenen tot 100 en ontdekten dat tafels niet alleen om aan te eten zijn, ze leerden nog heel wat meer lezen en schrijven, vierden carnaval, verzamelden de meeste ontbijtpakketten, aten heel wat fruit, waren echte ‘fluohesjeskampioenen’,fietsten als echte wielrenners op het fietsparcours, wonnen een estafette en werden eervol tweede op het voetbaltornooi! En wat vonden zij er nu zelf van?

Speciaal voor u, vers van de geschreven pers!

Ik vond het heel plezant toen juf Heleen op bezoek kwam met Jacob. Het carnaval was ook super plezant!Ik vond de knutsellessen heel tof! Ik vond het ook heel plezant met onze drie juffen!(Merel)

Op boerderijklassen was het heel tof! Ik vond onze drie juffen allemaal leuk dit jaar! Het knutselen in de klas vond ik het leukst!(Kenneth)

Knutselen vond ik heel fijn dit jaar. Iedere juf was lief, we hadden er drie dit jaar! (Jaro)

Ik vond het voetballen heel leuk tijdens de speeltijd. Ik ben ook een paar tanden kwijtgeraakt in het tweede.We leerden al rekenen tot 100, dat deed ik het liefst! (Hannes)

Ik vond het heel leuk op boerderijklassen! Het was leuk met juf Sien, juf Lieve en juf Heleen. De knutsellessen vond ik ook altijd plezant! (Julien)

Ik vond het heel plezant op de boerderij en op carnaval! (Mayna)

Het voorbije jaar was een SUPER jaar! Ik vond het plezant met de juffen en ze waren allemaal leuk. Zingen vind ik heel leuk.(Clément)

Het was een heel leuk jaar met de klas. Ik vind dat ik heel lieve vrienden en juffen heb. Het carnavalsfeest was super leuk! Ik vond het rekenen tot 100 en de tafels heel tof.(Clarisse)

Soms was het niet leuk in de klas omdat er vaak ruzie en gebabbel was. Maar de donderdagen vind ik altijd leuk omdat er dan knutselen is! Zingen was ook altijd plezant! Ik vond het wel heel leuk met onze drie juffen dit jaar. (Fatima)

Ik vond het schooljaar heel plezant in het tweede leerjaar. We leerden de tafels en rekenen tot 100 en we hadden heel leuke knutsellessen. Ik teken ook heel erg graag! We sliepen ook op een echte boerderij!(Niels)

De boerderijklassen waren heel erg plezant! Op de boerderijklas kregen we plots er nog een nieuwe juf bij! Het was ook heel plezant op het carnavalsfeest. Rekenen vind ik één van mijn lievelingsvakken in het tweede leerjaar. (Victor)

Het carnaval en de schoolreis naar de boerderij vond ik het plezantste dit jaar! De winter met de sneeuw vond ik ook heel leuk! Het Franse liedje vond ik super!(Phebe)

Ik vond het erg plezant in het tweede leerjaar. Vooral het knutselen was heel leuk. Maar nu moeten we al naar het derde leerjaar, dat zal weer wat moeilijker worden! ( Jana)

Het jaar was leuk in het tweede ! Juf Lieve, juf Heleen en juf Sien gaven ons les. We leerden de tafels, we leerden rekenen tot 100, knutselden heel wat leuke dingen, we leerden over de boerderij,... Het was leuk! (Rune)

Ik vond het heel leuk in het tweede leerjaar en bij alle drie de juffen. De toetsen vond ik niet zo leuk. De boerderijklassen waren het leukst van allemaal! (Brent)

Op de boerderij was het heel tof, het carnavalsfeest was grappig en knutselen vond ik het leukst in de klas. (Arne)

Ik vond het tweede leerjaar heel tof! Knutselen en spelling vind ik het leukst! Rekenen vind ik minder leuk maar toch een beetje leuk. (Luna)

Ik vond het leuk in het tweede leerjaar. (Salim)

Het jaar was heel leuk. De boerderijklassen waren super leuk! Het was soms een beetje moeilijk dit jaar maar toch ging het wel! (Nora)

0 reacties :

Ontbijtpakketten

Fluo in het verkeer!

Fluo in het verkeer!

Jaarthema 2019-2020

Jaarthema 2019-2020

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be