woensdag 15 juni 2011

Afscheid van het 6de leerjaar
Voor de leerlingen van het 6de leerjaar komt het afscheid van hun vrienden, hun leerkrachten, maar vooral van 'hun school' heel snel dichterbij. Hieronder schreven de leerlingen neer hoe ze zich daarbij voelen, wat ze zich vooral zullen herinneren van de school... We wensen ze natuurlijk het allerbeste toe in hun nieuwe, grote school waar ze verder zullen bouwen aan hun toekomst.


Juf Marijke en juf Stephanie


Het waren hele leuke tijden hier, met veel plezier. We lagen bijna altijd in de slappe lach zodat iedereen ons wel zag. We konden ons niet bedwingen met al die grappige dingen. Het was er wel eens raar, maar dat hadden we graag. Ik vind het jammer, ik ga jullie zo missen! Maar nu moeten we gaan, op naar het middelbaar! (Moyra)


Ik moet zoals iedereen afscheid nemen van de school, want we kunnen hier niet eeuwig blijven zitten. Van de kleine lagere school, naar het grote secundair. Iedereen moet door het leven blijven gaan. Ze zeggen soms dat je in het leven naar de toekomst moet kijken en niet naar het verleden. Hoewel ik deze school zal missen, moeten we toch vertrekken. We hebben veel meegemaakt: schoolreizen, schoolfeesten,... We waren altijd in dit kleine klasje en ik hoop dat we nooit uit elkaar zullen gaan. Negen schooljaren lang zat ik hier op deze school en nu moet ik afscheid nemen. Bye school, hello secundair! (Marloes)


Mijn lagere school was de beste, ik hou van mijn school. Het was leuk en tof met leuke leerkrachten. Het was fijn om in deze school te zijn. Ik heb hier veel gevoetbald en grappen gemaakt. Het knutselen in de klas was ook altijd leuk. Ik heb veel vrienden op school die me altijd steunden. Ik steunde hen ook want ze zullen altijd in mijn hart blijven. Ik vond het de beste lagere school aller tijden! Ik ga de school missen, snik snik! (Jens)


Onze tijd was hier super, van het eerste jaar tot puber! Jammer dat we afscheid moeten nemen en de stap moeten zetten in een heel ander leven. We hadden bos- en zeeklassen, de tijd die we daar hadden, was leuk. En nu we weggaan, zitten we vol verdriet, maar jullie vergeten doen we zeker niet! (Chelsea en Sabrine)


Al van in het kleuter was het heel leuk. Ook al waren we nog maar een peuter, we lachten ons toen al een deuk. Toen moesten we naar 't eerste leerjaar, rekenen, schrijven, lezen, we leerden het daar allemaal. Toen kwamen we uit aan ons laatste jaar. Zo komen we aan het eind van ons verhaal. Nu moeten we afscheid nemen, want we gaan naar 't middelbaar! (Sara en Roxane)


Nu moeten we bijna gaan, het schooljaar is bijna gedaan! Het waren leuke jaren, nu moeten we verder gaan. We zijn op bosklassen geweest, ja, dat was een heel groot feest! Nu zijn we de oudste, maar straks weer de jongste. Hoe zal dat gaan? Kunnen we dit wel aan? Het was lachen hier, we hadden toch zoveel plezier! We zullen jullie missen! (Mina en Jana)


Het is spijtig dat we moeten vertrekken, we vonden de uitstappen leuk. Op bosklassen hebben we veel bijgeleerd. Er waren heel veel gebeurtenissen. We zijn slimmer geworden door onze juffen. We waren blij om samen een klein klasje te zijn! (Yassin en Imad)


Helemaal weg, weg van school. Dat is niet fijn, want ik wil bij mijn vrienden zijn. Altijd voetballen en als het sneeuwt op onze poep vallen. Leerkrachten helpen ons, ze verdienen een medaille in het brons! (Trévald)


Al 9 jaar zit ik op deze school. Maar nu is het tijd voor het afscheid. Ja, 9 jaren dat is een hele tijd. Ik zal het toch missen, de leerkrachten, de vrienden en nog zoveel meer... We hebben gelachen, gespeeld en vooral veel geleerd! Maar ook aan die lange tijd komt een afscheid! (Maria)

0 reacties :

Ontbijtpakketten

Fluo in het verkeer!

Fluo in het verkeer!

Jaarthema 2019-2020

Jaarthema 2019-2020

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be