vrijdag 30 april 2021

Thema Sam 🐢 in het donker in de berenklas 🐻

 Deze week en vorige week werkten we het boekje Sam in het donker uit in de berenklas. We kregen zelfs bezoek van de twee landschildpadden van Alexander. Dit was super interessant, we konden ze observeren en waarnemen tijdens hun twee dagen in onze klas. Verder gingen we ook in op de gevoelens. In het boekje was Sam bang om in zijn schild te kruipen. We maakten kennis met onze eigen emoties en gevoelens en leerden deze verwoorden aan de hand van spelletjes, de doos van gevoelens, de gevoelensdobbelsteen, onze zelfgemaakte gevoelsmeter,... Verder hebben we vorige week ook genoten van de warme lentezon buiten op de speelweide. Gisteren zijn we dan aan de slag gegaan met de zaaibakken op school. We zaaiden sla en radijs. Deze zullen we verder verzorgen en kijken hoe ze evolueren. Hieronder enkele sfeerbeelden. 0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB