donderdag 4 maart 2021

Thema 'Bouwen' in de berenklas.

Wat was dit thema een succes. Alle kleuters hebben er op los gebouwd. Een stevige muur, een hoge toren, huizen, ...  We bouwden ook een muur met de volledige klasgroep. Hij was stevig, want beer Bruno kon er op blijven zitten :-)  We bezochten deze week een bouwwerf en zagen er werkmannen bezig met vloeren, met een kraan aarde scheppen, in een muur boren, ... Er werden ook mooie huizen gebouwd uit kosteloos materiaal en volledig volgens de creativiteit van de kinderen zelf. Enkel voor het vastmaken moest de juf soms wat helpen. 

En dan nog dit : Bijna alle kleuters kunnen mits motivatie van de juffen en van de kinderen onder elkaar zelf hun jas dichtdoen! Goed zo , doe zo verder!

(klik op onderstaande foto voor meer foto's)0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB