vrijdag 19 maart 2021

Letterfeest!

Vandaag was het feest in het eerste leerjaar… letterfeest! Want wij kennen nu eindelijk alle letters. We kunnen ze herkennen, lezen en zelf schrijven. Wat zijn meester Steff, Hup en Aap fier op de kinderen. Daarom was er feest in de klas! We luisterden naar het verhaal van Opa’s Letterwinkel en we deden een speurtocht op de speelweide. We vonden op die manier een geheime boodschap: ‘ik kan al alle letters’. We kregen van Hup een letterdiploma. Dat gaan we uithangen in onze kamer! Van meester kregen we ook nog een kadootje: een zakje met lettersnoepjes en een mooi gedichtje erbij. Een feest is natuurlijk pas compleet met muziek en chipjes… dus hebben we gesmuld en gedanst! Het letterfeest past trouwens ook helemaal in het thema van de jeugdboekenmaand, want dat is ‘lezen is een feest’. Vandaag kregen we ook ons zelfgeknutselde ‘leesbeest’ mee naar huis. Dat ‘leesbeest’ zal vanaf nu altijd op onze schoot kruipen om samen te lezen… Elke dag zullen wij een kort verhaaltje aan ons ‘leesbeest’ voorlezen; daar worden de 'leesbeesten' heel vrolijk van! 

Kijk maar eens mee naar de foto’s van onze leesbeesten en ons letterfeest!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB