donderdag 15 oktober 2020

Leeuwtjes in de bib

 Deze voormiddag gingen we op bezoek  naar de bibliotheek "De Bron"

De kleuters maakten er kennis met de bibliothecaris Mieke en met de bibliotheek. De kleuters zagen welke afdeling van de bib voor de kinderen is. Ze zagen ook hoe elk boek zijn eigen plekje heeft.  Voorzien van een gekleurd hoekje worden de boekjes steeds netjes gesorteerd en opgeborgen. Mieke toonde ook hoe het niet moet met boeken! Er werden ook 2 boekjes voorgelezen. Dat was gezellig genieten !! Na het voorlezen mochten de jongens een boek uitkiezen om mee te nemen naar de klas en ze mochten het boek zelf inscannen.  De volgende keer zijn de meisjes aan de beurt. 

Het was een leuk uurtje in de bib, wat zeker wordt herhaald. Hopelijk krijgen de kleuters dan allemaal  de boekenmicrobe te pakken !!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB