woensdag 19 juni 2019

Eerste dag op ponyklassen

We zijn deze morgen goed aangekomen in Woumen.  Nadat we heel wat hulp kregen van de mama's en oma's om de bedden op te maken waren we allemaal geïnstalleerd in onze kamers.  We speelden al hele leuke spelletjes. 
Deze namiddag ging de eerste workshop door.  Een eerste groep ging op bezoek bij de melkboerderij.  Daar kregen we wat uitleg over de melkkoeien en mochten we zelfs een echte koe melken.
Een andere groep speelde met de circuskoffer en deed groepsspelletjes en nog een andere groep speelde en reed op een pony.  We gleden van de poep,  we stonden er recht op en we deden nog allerhande trucjes.
Deze middag aten we frietjes met stoofvlees en deze avond lekkere broodjes; pistolets met groentjes en vlees of kaas.  We aten ons buikje lekker vol!

Veel kijkplezier!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB